Leggen van graszoden of kunstgras

Het gazon komt vaak als laatste aan de beurt bij het aanleggen van een tuin. Bij de aanleg van een tuin wordt die vaak intensief betreden waardoor de grond eerst goed losgemaakt en geëgaliseerd moet worden. Dit is dan ook de basis voor een mooi gazon.

Meestal is het toepassen van een bodemverbetering noodzakelijk, door middel van het gebruik van compost, kalk of eventueel kunstmest.
Na het uitvoeren van de grondwerkzaamheden kunt u kiezen voor het inzaaien met graszaad, of het leggen van graszoden. 
De keuze hangt vooral af van het oppervlak en uw budget.

Graszoden zijn duurder in aanschaf, maar het voordeel is dat u bijna direct kunt genieten van uw groene grasmat en het is minder kwetsbaar.

Adres

Antonius-Eik 25 - 8570 Ingooigem

Email

Telefoon

Enkele tevreden klanten

We zijn heel tevreden over onze samenwerking met Fabien Heyse voor de aanleg van onze tuin. De afspraken, de keuze van de materialen,... alles verliep vlot. Fabien is zeer stipt en werken alles perfect af, ze laten ook alles netjes achter.

Jan & Emma

We zijn erg tevreden. Fabien denkt goed mee en communicatie is prettig. Wijzigingen op het laatste moment zijn geen probleem en worden netjes en in goed overleg aangepakt. Ze werken netjes en aan alle details wordt gedacht. De afwerking kan bijna niet beter.

Kris